Απίστευτο! Άθεοι αρρωσταίνουν και υποφέρουν στη θέα και μόνο του ενδόξου σταυρού του Κυρίου μας


Τα λέμε εδώ και καιρό, αλλά κάποιοι μας χαρακτηρίζουν "φανατικούς, οπισθοδρομικούς, συνωμοσιολόγους" και άλλες παρόμοιες...ταμπέλες. Τι έχουν να πουν, διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο που αλιεύσαμε από τον "Ορθόδοξο Τύπο";
Είναι ανεξίτηλα τα όντως δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου στη μνήμη των Αμερικανών, όπου μουσουλμάνοι τρομοκράτες έριξαν τους "δίδυμους πύργους" στη Νέα Υόρκη, σκοτώνοντας περισσότερους από τρεις χιλιάδες αθώους ανθρώπους. Στο λεγόμενο "σημείο μηδέν" κάποιοι πιστοί έστησαν ένα μεγάλο χαλύβδινο σταυρό (φωτογραφία αριστερά), για να θυμίζει την τραγωδία. Όμως το ιερό σύμβολο δεν είναι αποδεκτό από τους "αθεϊστές", οι οποίοι έχουν καταφύγει στα δικαστήρια για την άμεση απομάκρυνσή του από το χώρο αυτό. 

Ενδιαφέρον έχει η αιτία, που ζητούν την απομάκρυνσή του: "Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί", λένε στην αγωγή τους οι άθεοι! Ακούστε και τις "αρρώστιες" που "παθαίνουν" στη θέα του Σταυρού: "Οι ενάγοντες και ο καθένας ξεχωριστά, υποφέρουν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά από την ύπαρξη του Σταυρού", λέει η αγωγή που υπογράφουν οι Αμερικανοί άθεοι κατά της Λιμενικής αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιού Τζέρσεϊ. "Πολλοί ενάγοντες έχουν υποστεί δυσπεψία, συμπτώματα κατάθλιψης, πονοκεφάλους, άγχος, ψυχικό πόνο και αγωνία"! Πρώτος ο διάβολος είναι εκείνος, που υποφέρει αφάνταστα από τη θέαμα του Τιμίου Σταυρού, ο οποίος "φρίττει και τρέμει, μη φέρων καθοράν αυτού την δύναμιν".



Χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο αθεϊσμός είναι μια άλλη μορφή σατανισμού; Και μία λεπτομέρεια, που ίσως έχει σημασία: Αυτός που πρωτοστατεί για την απομάκρυνση του Σταυρού, είναι ο αμερικανοεβραίος David Silverman, ο οποίος τυχαίνει να είναι και πρόεδρος των αθέων αμερικάνων! Τυχαίο δεν νομίζουμε!

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Ψάξαμε το θέμα, για να μην πουν κάποιοι πως τα όσα γράφονται στην εφημερίδα είναι "παραμύθια". Πράγματι, οι "άθεοι" λυσσούν εδώ και χρόνια για να κατέβει ο Σταυρός από το "Σημείο Μηδέν"! Ο δε εβραίος Silverman, (ο ίδιοςπαραδέχεται εδώ πως πήρε "ιουδαϊκή μόρφωση"), μιλάει για τα...προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα λυσσασμένα σκυλιά του αντιχριστιανισμού στη θέα του Σταυρού (διαβάστε εδώ αναλυτικά)!

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;;; Οι δήθεν άθεοι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ και μόνο, που αρρωσταίνουν κυριολεκτικά όταν βλέπουν το σύμβολο της σταυρικής θυσίας του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού!

Μα καλά, πώς γίνεται αυτό για κάτι που θεωρούν...ανύπαρκτο και "παραμύθι";;;
Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει!
Αλήθεια, αρρωσταίνουν άραγε το ίδιο όταν βλέπουν τις μπούργκες και τα τσαντόρ των ισλαμιστών να κυκλοφορούν; Αρρωσταίνουν παρομοίως όταν υψώνονται ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΑΝΟΥΚΑ στον Λευκό Πύργο;
Όπως καταλαβαίνει και ο πιο αφελής, μιλάμε ξεκάθαρα πλέον ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, των οποίων οι...ηγέτες είναι οι ίδιοι Εβραίοι!
Άρα λοιπόν: "Άθεοι" = Αντίχριστοι (ΜΟΝΟ!) = Εβραιοσιωνιστές!
Κι αν δεν το πιστεύετε, ρωτήστε τον Silverman...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου